Garantie & klachten

Wettelijke garantie
Op alle producten die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.
Naast de wettelijke garantie kijken we ook naar de economische levensduur van het artikel, want het ene product gaat langer mee dan het andere.


Economische levensduur
UNETO-VNI heeft onderzoek gedaan naar de gemiddelde levensduur van een groot aantal artikelen. Deze lijst kun je ook raadplegen als je benieuwd bent naar de economische levensduur van de artikelen. Dit kan via: eneto-vni.nl
De garantieperiode voor onze producten is 12 maanden.


Wat is een goed product?
Je moet een artikel in ieder geval een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken.


Wanneer is een product ‘niet goed’?
Een artikel is ‘niet goed’ als het incompleet, beschadigd, kapot is of het niet goed doet.


Je rechten tijdens de garantieperiode
Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van je geld.


Garantiebewijs
Je orderbevestiging/ factuur is tevens je aankoopbewijs.


Klacht of defect binnen de garantie
Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten binnen de garantietermijn voor rekening van Vectori.nl.


Klacht melden
Je kunt je klacht melden via info@vectori.nl.