Betaalmogelijkheden

Je bestelling bij Vectori.nl betaal je veilig en eenvoudig via de diensten van Multisafepay. Je kunt betalen met Vooruitbetaling per bank, Sofort, Paypal en iDEAL. Kies je voor iDEAL? dan kun je via alle, bij iDEAL aangesloten, banken betalen.

iDEAL

iDEAL is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDEAL kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen.
Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal
> Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> iDeal is bij Vectori.nl geheel gratis.

Sofort

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

De voordelen van SOFORT
> Snel, simpel en veilig online betalin via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> Betalen met SOFORT is bij Vectori.nl geheel gratis.

Paypal

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt vaak ook gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen ‘prive’ online PayPal rekening.

De voordelen van PayPal / Creditcard
> Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.
> Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden.
> Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> PayPal is bij Vectori.nl geheel gratis.